Aromaverstuiver Yunique

Geurverspreider met LED verlichting en achtergond muziek
De aromaverstuiver Yunique is ideaal om een ruimte (woonkamer, werkruimte, praktijkruimte of slaapkamer) te begeuren, bevochtigen, vrij te maken van ziektekiemen of mensen in de gewenste stemming te brengen. Hij is gemaakt van blank gelakt esdoornhout met een bol van mond geblazen glas. Mooi design en makkelijk in gebruik. Door de timer kun je de werktijd van deze 4 in 1 verdamper instellen op 1, 2 of 3 uur. Hij schakelt na afloop vanzelf uit.

In de glazen bol verzamelt zich de opgewekte aromamist waarna het aroma naar buiten wordt geblazen. Deze 4-in1 aromaverdamper combineert 4 nuttige functies. Het verdampt essentiële oliën, waardoor een aromatherapeutisch effect ontstaat en het is een uitstekende luchtbevochtiger.

Een derde functie van de Yunique is de ioniserende werking: de luchtkwaliteit verbetert doordat de Yunique elektrisch negatieve ionen in de atmosfeer stuurt. Deze verbinden zich met de positief geladen ionen en slaan vervolgens neer. Huisstofmijt, pollen en andere allergenen zijn elektrisch positief geladen ionen en kunnen door het gebruik van een ionisator uit de lucht verwijdert worden. Je krijgt zuivere lucht, te vergelijken met schone berglucht. Dit maakt de Yunique bijzonder geschikt voor mensen met allergische klachten.
Door ultrasone techniek wordt het water met de essentiële olie verdeeld in miljoenen micro deeltjes. Een zeer fijne koude waterdamp ontstaat en komt als een soort van mist bovenuit de aromaverdamper. De aromamist is zo dun dat het zich zeer snel door een ruimte verspreidt en zo de actieve ingrediënten door de hele ruimte verdeelt met het beoogde geur-en/of therapeutisch effect
De bijgeleverde flacon wordt gevuld met kraanwater tot het aangegeven maximum en je druppelt er ongeveer 10 druppels bij van de essentiële olie van je keuze. Dit wordt in het reservoir van de Yunique gegoten, de glazen bol er op en het apparaat is klaar voor gebruik. Je kunt trouwens ook een kant en klaar hydrolaat gebruiken. Met name het rozenhydrolaat of lavendelhydrolaat zijn echte aanraders: het geeft een geweldig effect in de ruimte.

Aromaverstuiver met muziek en licht

De standaard oosterse ontspanningsmuziek (die een klein kwartiertje duurt) kun je aan of uit zetten of vervangen door je eigen muziekbron zoals mp3, Ipod, of radio. De kabel hiervoor wordt meegeleverd.
De verlichting kun je naar wens aan of uitzetten. Het is een zachte LED verlichting in de kleur wit, blauw en paars of een continu wisselen van deze kleuren.
Met de aromaverstuiver Yunique creëer je een ontspannen omgeving, een weldaad voor lichaam, geest en ziel.